Ryhmätilaisuudet

Ryhmätilaisuuksien varaaminen onnistuu sähköpostilla. Lähetämme teille kokousmenun, joista voitte valita teille sopivan tarjoilun.

Tiedustelut ja varaukset:
asemax@asemax.fi

Ravintola Asema X:n kabinetti soveltuu hyvin  ryhmille erilaisten kokousten järjestämiseen tai illanviettoon ystävien kesken. Kabinetissa on 50 tuuman Televisio HDMI- ja VGA-liitännällä. Kysy tarvittaessa muita kokous- ja esitysvälineitä.

Kabinetti (10-20 hlöä)

LOUNAS Kokous

Korona rajoitusten aikana:

Ryhmävaraukset lounaalla 10.00-14.00 onnistuvat kabinettiin alkaen 5 hengelle. Pyydä tarjous tarjoilusta ja tilavuokrapaketista.

Pyydä myös pakettitarjousta aamukokouksille tai kokopäiväksi.

Ryhmien ruokatilaukset ja tarjoilut toivomme ennakkona 3 arkipäivää ennen tilaisuuden alkua. Peruutukset ja muutokset viimeistään  vuorokausi ennen tilaisuuden alkua.

TILAUS JA KOKOUSRAVINTOLA

Iltaisin Ma-Pe 16.00-22.00 kokoustiloja on varattavissa yksityiskäytöön ryhmille. Tila varataan minimissään 2 tunniksi ja käytöstä perimme 40e/tunti.

La-Su pyydä tarjous!

Kokoustarjoilu vaihtoehdot lähetämme erikseen sähköpostilla tai paikanpäällä pyydettäessä. Kaikki ruoka ja juoma tarjoilu tulee tehdä ennakkotilauksena 3 arkipäivää ennen tilaisuuden alkua. Mahdolliset peruutukset ja muutokset viimeistään edellisenä arkipäivänä ennen klo 15.00

PERUUTUSEHDOT

Ruokavalinnat ja henkilömäärä tulee ilmoittaa viimeistään 3 päivää ennen varausta. Vahvistetusta henkilömäärästä sallimme 10% poikkeaman paikan päällä. Tilauksen voi perua veloituksetta 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tämän jälkeen laskutamme tilaajalta 50% varattujen palveluiden arvosta.

MUUT RAVINTOLAMME

Hyvinkään ja Riihimäen Ravintola Obelixista löytyy myös tilat ja palvelut 15-50 hengen tilaisuuksille.

OBELIX HYVINKÄÄ
OBELIX RIIHIMÄKI
to top button