Ajankohtaista

Tarjoukset & tapahtumat

Tapahtumat

Meille töihin?

Haemme keittiön tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen kokkia.

Oletko aidosti kiinnostunut ruoanlaitosta? Pysyykö veitsi kädessä? Kiireessä työskentely ei ole sinulle ongelma ja pidät haasteista? Tulet toimeen ihmisten kanssa ja omaat reippaan ja rempseän asenteen? Työnantajana olemme reiluja ja joustavia, toivomme työntekijöiltämme samaa.

Tarjoamme täydet tunnit 112,5t/3vko. Palkkaus TES / sopimuksen mukaan.

Haemme extratarjoilijaa pikkujoulusesonkiin sekä vakituiseen työsuhteeseen vuoden vaihteen jälkeen!

Tiedossa on kiireisiä päiviä ravintolasalissa lounaan, a´la carten sekä juomatarjoilun merkeissä. Tarjoamme myös mitä mahtavimmat työkaverit sekä loistavan tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Onko asiakaspalvelu sinun juttusi? Sujuuko työskentely kiireen keskellä hymy huulilla? Löytyykö sinulta reipas ja rempseä asenne? Toivomme myös, että sinulla on jo aiempaa kokemusta alalta sekä tietotaitoa alkoholituotteista.

Pikkujoulusesongilla työ pääsääntöisesti viikonloppuisin. Vuoden 2020 alusta voimme tarjota täydet tunnit 112,5t/3vko. Palkkaus TES / sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit näistä itsesi, laita vapaamuotoinen hakemus sekä CV sähköpostitse asemax@asemax.fi.

Poikkeavat aukioloajat

Itsenäisyyspäivänä 6.12. ravintola avoinna klo 12-22 (ei lounasta)

Hiljennymme joulun ja uuden vuoden viettoon. Ravintola suljettu 23.12.-1.1.

Ravintola suljettu myös loppiaisena ma 6.12.

Asema Xn joululounas to 19.12.

Perinteinen joululounas on tarjolla to 19.12. klo 10.30-14.30. Tarjolla maittavaa meillä tehtyä jouluruokaa riisipuuroineen sekä glögiä ja joulutorttua jälkiruoaksi. Emme ota vastaan pöytävarauksia. Kaikki ovat erittäin tervetulleita!

Varaa tilat ja tarjoilu syksyn kokouksille

Kabinettimme on oiva paikka pitää kokouksia tai juhlia henkilökunnan tai perheen kesken! Varaa jo nyt, sillä pikkujoulukausi on lähempänä, kun huomaammekaan. Kysy tarjoiluja sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella!

Lauantain lounasbuffet klo 12-15

Tarjoilemme maittavan lounasbuffetin myös lauantaisin klo 12-15. Hinta alkaen 9,90 €. Lauantaina klo 15 alkaen voi tilata Àla Carte listalta klo 21.30 asti.

Tarjoukset

Kanta-asiakastarjous

Marraskuun kantistarjouksena:

Kaikki alkuruoat -10% kantiskorttia näyttämällä! Hyödynnä lisäksi myös maksutapaetu -5% maksamalla kanta-asiakaskortilla.

lounas
to top button